E-books

Op mijn blog schrijf ik wel eens gedichten, wat korte verhalen of overpeinzingen en recensies, maar wat langer proza leest toch lekkerder als het niet op een computerscherm staat. Vandaar hier een kleine selectie van wat oud en nieuw proza van mijn hand:

Harry Potter en de Feniksorde (2003)

Harry Potter en de Feniksorde

 

Omdat ik (veel te) lang moest wachten op het vijfde Harry Potter boek, ben ik het zelf maar gaan schrijven. Een uit de hand gelopen hobby, uiteindelijk bijna 80.000 woorden lang… Of er veel overeen komt met wat Rowling geschreven heeft? Oordeel zelf! Klik op het plaatje voor het e-book.

 

___________________________________________________________________________

Het verraad van de tekst (2009)

verraad

 

Gastcolleges van Arnon Grunberg over oorlog, fictie en werkelijkheid, hadden het onderstaande resultaat. Het verraad van de tekst is een bundel met bijdragen van studenten rondom de opdracht: schrijf ‘de waarheid over jezelf in fictie.’ Eén van de bijdragen is van mij.

Het verraad van de tekst is verkrijgbaar voor € 17,50
ISBN: 9789038892979
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

 

__________________________________________________________________________

toevluchtToevlucht (2010)

Een kort tragi-komisch verhaal dat geschreven is tijdens de gastschrijverscollege-reeks van Thomas Rosenboom. Iedereen vlucht wel ergens voor, of ergens naar… Dit verhaal speelt zich grotendeels af in een kroeg en concentreert zich op  de eigenaar, Alex. Kiest hij voor anonimiteit of voor betrokkenheid. Een gratis e-book, alstublieft!

 

 __________________________________________________________________________

Beelden in de mist (2013)

mistEen ruim tiental korte verhalen, waarvan er een aantal al op mijn blog te lezen staan. Ook een gratis e-book. Voor als je niks te doen hebt op je iPhone.